SOITA 0451085262

Ilmalämpöpumpun asennus, huolto ja korjaus – kaikille merkeille! Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumppusi paikalleen ja toimintakuntoon missä tahansa Pirkanmaan alueella.

Lämmitys- ja jäähdytysratkaisut

Ilmalämpöpumpun asennus sekä muut jäähdytys- & lämmitysratkaisut - Lempäälä, Tampere, Pirkanmaa

Tarvitsetko ilmalämpöpumppua viilentämään kotiasi tai mökkiäsi? Ilmalämpöpumpun asennus onnistuu meiltä avaimet käteen -ratkaisuna.

Ilmalämpöpumpun asennus sisältää:

 • Katsomme tarvittaessa yhdessä ilmalämpöpumpulle sopivan paikan
 • Avustamme oikean laitteen valinnassa
 • Asennamme ilmalämpöpumpun paikoilleen mahdollisimman nopealla aikataululla
 • Opastamme laitteen käyttöön


Ilmalämpöpumppu kohentaa asumusmukavuuttasi merkittävästi, sillä pumpulla säädät kotisi lämpötilan helposti mieleiselle tasolle.

Me toimitamme ja asennamme eri merkkien ilmalämpöpumput koteihin, vapaa-ajanasuntoihin, yritysten tiloihin ja muihin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuna Tampereen kaupunkialueen lisäksi esimerkiksi Lempäälässä, Valkeakoskella, Akaassa (Viialassa ja Toijalassa) sekä Vesilahdella.

Laitamme ilmalämpöpumppusi toimintaan käden käänteessä! Tutustu myös kätevään rahoitukseen.

Kuinka paljon ilmalämpöpumpun asennus maksaa?

Ilmalämpöpumpun asennuksen hinta riippuu laitteen merkistä ja mallista sekä asennuksen vaatimista töistä, jotka voivat vaihdella eri kohteissa. Yleensä ilmalämpöpumpun hinta on noin 1500­–2500 euroa sisältäen sekä laitteen että asennuksen.

Ilmalämpöpumpun asennus, huolto ja korjaus – kaikille merkeille! Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumppusi paikalleen ja toimintakuntoon missä tahansa Pirkanmaan alueella.

Lämpöpumpun asennus, huolto ja korjaus ammattitaidolla

Asennamme ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput ja poistoilmapumput. Edellä mainituista lämpöpumpuista meiltä on mahdollista tilata koko paketti avaimet käteen -palveluna. Lisäksi palveluihimme kuuluu minkä tahansa lämpöpumpun huolto ja korjaus.

Maalämpöpumppuja sen sijaan emme asenna mutta jos sinulla on käytössä maalämpö ja maalämpöpumppusi kaipaa huoltoa tai korjausta, se hoituu kyllä.

PS. Olemme Boschin Lämpömestari -serfifioitu tekijä. Voit siis saada asentamiimme Bosch-lämpöpumppuihin jopa 6 vuoden takuun.

Muista, että asennamme lämpöpumppujen lisäksi kotiisi muutkin sähkölaitteet ja hoidamme ammattitaidolla erilaiset sähkötyöt

Kylmäasennus – kylmälaitteet toimintaan

Tarvitsetko kylmäasennusta? Meiltä löytyy sekä tarvittavat sertifikaatit ja luvat että 20 vuoden kokemus. Meillä on Tukesin myöntävä kylmäalan pätevyys: yli 3 kg:n kylmäaineluvat sekä kylmämestarin pätevyys. Lisäksi olemme pätevöitynyt rekisteröityjen ja rekisteröitävien painelaitteiden käytönvalvoja.

Kylmäpalveluihimme kuuluvat ilmalämpöpumppujen toimituksen ja asennuksen lisäksi erilaisten kylmälaitteiden asennukset esimerkiksi suurtalouskeittiöihin. Toteutamme kylmälaitteiden asennukset sekä kotitalouksille että yrityksille. Laitamme siis tarvittaessa paikalleen myös esimerkiksi kotikylmiöt.

Kylmätöiden asiantuntijana hoidamme mielellämme kylmälaitteiden asennukset myös rakennusalan yritysten erilaisissa rakennusprojekteissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut yhteistyöstä kylmälaitteiden asennusten ammattilaisen kanssa, ota yhteyttä!

Asiakaslähtöisyys on työmme perusta. Työskentelemme aina asiakkaidemme toiveiden mukaan, ja asiakkaiden tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Työskentelemme joustavin aikatauluin, ja hoidamme useiden eri merkkien sähkölaitteiden asennukset. Otamme mielellämme vastaan työn kuin työn, ja työskentelemme sekä yritysasiakkaille että kotitalouksille.

Kylmäasennus – hinnasto

(Kaikki hinnat sis. ALV 24%)

 • Kylmätyöt, asennus ja huolto 86€/h
 • Kylmäaineen talteenotto 8€/kg

  (hinta sisältää jätemaksun)

 • Painekoe 28€/ laite
 • Painelaitteiden käytönvalvoja Pyydä tarjous
 • Ilmalämpöpumppujen pesuhuolto alk.280€

  (hinta sisältää molempien kennojen painepesun)

 • Huoltoauto max 20 km 27€
 • Huoltoauto max 40 km 34€
 • Huoltoauto max 120 km 58€
 • Kilometrikorvaus ylimenevältä matkalta 1€
 • Kaasuhitsaus ja tulityövakuutus 17€/juotos

  (hinta sisältäen kaasut, juotteet sekä vakuutuksen)